Followers

Thursday, 14 June 2012

Nurul Ain binti Abdul Ghafar

Assalamualaikum.
Lama saya x terjah ini blog.
Maaf lah saya bukan xmau update.
Tapi xtaw nak update apa. heheh.


Satu cerita ingin saya kongsi kan.

nampak kan nama dia atas tu,
mula mula aku kenai dia. semasa kawan perempuan aku ajak aku p penang. kata nya nak sruh aku shoot dia shoping. so aku pon okay lah.

dalam kereta aku duk lah sebelah dia. Dia yang aku maksud kn tu. nama yang di atas ni lah :)

mula tu mmg aku segan kot nk tegurr.
tapi dgn muka selamber aku buat lawak paling bodo lah.
mmg depa pon gelak lah jugak.
then after tu.
aku pon jd mcm x lah malu sgt.
so aku pon bercakap lah.
mula tu aku ingt kwn aku ni nk ajak p dua ja. rupa nya. dia ajak kawan kawan dia,
nama kawan yg ajak aku tu,
Raja Wahith Liyana.
dia drive keta. mcm nk luruh jantung aku.
tp cover takut okay :)
dlm keta yang dia mai ambek aku tu ada lg 3 lg perempuan.
amiera,nasriah, and ain ghafar.
nasriah bru 16. skunk kmi jd kwn ja. dia jugak lah talent pertama aku. :)
amiera tua sikit. dia stdy kt kptm alor star. dia dgn aku. okay lah jugak. just fren.
ain ghafar pulak umur tahun ni 2012 19. dia graduan matrikulasi canglon.

Yang sebenar nya aku nak sampai kan.
Aku suka kan ain ghafar. *sia sia aku buat entry ni tajuk nama dia :)
lama jugak kmi x kontct.
then kmi kontct balik.
dia mulalah mencerita kan kerinduan dia.. frist time jumpa dulu.
hahah.
aku ingt dia lupa.
rupa nya dia ingt lg :)
so aku pon ejus lah dia nk jadi kan awek aku.
mmg aku suka gila gila kt dia.
tp malang nya
dia xmau bercinta.
ntah betoi ntah tidak.
:)
dia kata dia rindu nk jmpa aku.
so aku pon ajak lah dia shoot dgn aku.
jdi talent st.
so dia pon okay
after tu lah aku memikat dia.
sah sah
dia xmau kt aku.
:( sedih okay sedih.
xpa lah.
aku tulis entry kali ni. saja ja nk tulis.
harap harap tuan empunya badan membaca nya.
sbb aku mmg suka dan syg dia sgt sgt.
ntah kenapa.
mmg ramai laki yang suka kan dia.
itu x di nafi kan.
sbb dia mmg cantik.
cantik sgt sgt
kes tu lah ramai laki yang kejar dia
aku pon turut sama.
:)
aku kecik hati sikit je dgn dia.
time aku ajak dia kua dia x angkt fon.
selalu nya dia bwk celcom.
nk di jadi kn cerita dia hnya bawak maxis. dia yg kata,.
then.
Allah nak tunjuk kot.
aku jumpa dia dkt Tuti Fruti dekat jiran.
dia dgn seorang lelaki
aku xtaw apa status mereka berdua.
yang aku nampak.
depa pakai bju sama kaler. tu je lah.
aku xmau komen byk byk.
sbb aku xtaw apa apa.
n selepas kejadian tu.
aku dgn dia jarang kontct.
xtaw kenapa.
di twitter dia aktif ber tweet dgn org lain.
di facebook dia duk up gmbaq n status jugak
siap buat relationship di fb lg.
haih.
dugaan.
just want to say.
semoga awak bahagia di samping org yang betoi betoi syg awak.
Nurul Ain binti Abdul Ghafar. *maaf kalau saya eja :')


kesimpulan nya.
 satu hari nanti aku akan capai impian aku.
aku akan bersama dia.
Insyaallah.


*ni gmbaq fristtime aku jumpa dia. sedih gmbaq bersama xdak :'(







*yang selebih nya gambaq aku shoot dia. :)

6 comments:

  1. sedih aku baca weh. takpe myb ko akan dpat dia klu ada jodoh.ameen

    ReplyDelete
  2. dia ni play girl kot..jangan kacau la,bhaya ppuan mcm ni..aku kenai la dy cm na,doa ja smoga dy berubah menjadi perempuan solehah...hati2 la dgn dy bro...n dgr cita dy ni nk blek kt cinta pertama dia,,nama wan zulhelmi...

    ReplyDelete
  3. bagos...tetek dia pun mantop...xsilap hg plih dia

    ReplyDelete
  4. hahaha..relex broo..ain save kat klate..erm luu jgan ssalaa broo..coz when u paid rm 230..sedozen datang gro cmtu..lbih cntik cm bdadari broo..trust me..xcaye p bkit bntang..i will show u but with money only hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpayah bukit bintang. kedah berlambak.

      Delete